Bcn Centre Serveis Parket, S.L. castellano    català

Bcntexto
Instal·lació i reparació de tot tipus de parquet: tarimes interiors i exteriors, flotants, sintètics, encolats i envernissats

 
  Kährs  
  Quick Step  
  Pergo  
  Meister  
  Flint  
  Haro  
  Terhürne  
     
Qui som
Serveis
Productes
Catàleg d´intervencions
Demani pressupost
On estem
Vols treballar
amb nosaltres?
 
 

Avís legal

INFORMACIÓ GENERAL


Titular: Bcn. Centre Serveis Parket, S.L.
Direcció: C/ República Argentina, 90, local 2
08912 Badalona
Contacte: bcnparket@bcnparket.es o 902 02 67 36 o fax 93 387 55 52
Dades Registrals: Registre Mercantil de la localitat de Barcelona, en el tom 35583, foli 208, full B-273132, inscripció 1ª.
N.I.F.: B-63193726
Serveis: Bcn. Centre Serveis Parket, S.L. és una empresa especialitzada en la instal·lació, en la reparació i en la distribució de revestiment de fusta.

GARANTIA

D’acord amb la norma vigent del Real Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre, Bcn. Centre Serveis Parket, S.L. atorga als productes que comercialitza i als seus serveis la garantia establerta per llei.

En el cas de no conformitat d’algun producte o servei comercialitzat per Bcn. Centre Serveis Parket, S.L. el client haurà, en el termini establert per la llei, de presentar la seva reclamació per falta de conformitat per escrit a l’adreça de correu electrònic bcnparket@bcnparket.es o bé a l’adreça postal C/ República Argentina, 90, local 2, 08912 Badalona.

Rebuda la reclamació Bcn. Centre Serveis Parket, S.L. es compromet a analitzar la mateixa i a donar resposta en un termini no superior a 72 hores.

IMPRESOS OFICIALS DE RECLAMACIÓ I DENÚNCIA


En el supòsit que consideri que els nostres serveis poden ser constitutius d’una infracció administrativa, d’acord amb el Decret 70/2003, del 4 de març, posem a disposició dels nostres clients fulls de reclamació i denúncia clicant aquí.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Per a sol·licitar informació comercial d´alguns dels serveis que Bcn. Centre Serveis Parket, S.L. ofereix en el website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment d´allò establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l´informem que, mijantçant la complimentació dels formularis, les seves dades personals quedaràn incorporades i seran tractades en els fitxers de Bcn. Centre Serveis Parket, S.L., amb la finalinat de prestar-li i oferir-li els nostres serveis així com d´informar-li de les novetats de productes o serveis, així com cedir-los a tercers amb el mateix propòsit comercial.

Tanmateix, l´informem de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en el email bcnparket@bcnparket.es o en el
C/ República Argentina, nº 90, local 2 - 08912 Badalona (Barcelona)

RESPONSABILITATS

Bcn. Centre Serveis Parket, S.L. no es fa responsable de la informació i altres continguts integrats en pàgines web de tercers accessibles des d’aquest portal mitjançant hipervincles, ni de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers des de els que s’accedeixi mitjançant hipervincles a aquest portal.

L’accés que es fa des d’aquest portal a hipervincles de tercers és merament informatiu. En cas de que Bcn. Centre Serveis Parket, S.L.  tingués coneixement de que algun d’aquests enllaços tingués un contingut il·lícit, procediria a suprimir-lo a la major brevetat.

Bcn. Centre Serveis Parket, S.L. tampoc es fa responsable dels danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses, que poguessin produir-se per les següents causes:
       
    1 . Interferències, interrupcions, errades, omissions, avaries          telefòniques, endarreriments, bloquejos o desconnexions          en el funcionament del sistema electrònic, motivats per          deficiències, sobrecàrregues i errades en les línies i          xarxes de comunicacions, o per qualsevol altra          causa aliena al control de la societat Bcn. Centre Serveis          Parket, S.L.  
    2 . Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes          malignes de qualsevol tipus i per mig de  qualsevol mitjà          de comunicació, tal com virus informàtics o d’altres.
    3 . Ús indegut o inadequat de les pàgines web de Bcn.          Centre Serveis Parket, S.L.
    4 . Errades de seguretat i de navegació produïdes per un mal          funcionament del navegador o per l’ús de versions no          actualitzades del mateix.

NO UTILITZACIÓ DE COOKIES

La nostra pàgina web no utilitza cookies ni altres mitjans tècnics que ens permetin identificar a usuaris en concret ni conèixer dades de la seva navegació, sense que l’usuari en sigui conscient.

 
Tornar Inici
      Assessorament - Rapidesa - Qualitat - Garantia